Importanta SEO

Site-ul dumneavoastra web este prezentarea dumneavoastra in fata lumii, este afisierul dumneavoastra personal. Daca aveti o afacere, trebuie sa va prezentati afacerea sau sa va plasati panoul astfel incat sa fie vizibil pentru comunitate (comunitatea online). Iar SEO este o metoda de a va aduce site-ul in acord cu planurile https://jogoscasinoonline.eu/.

Exista doua cai de promovare a site-ului pe internet:

  1. Prin listare organica de motoare de cautare
  2. Prin campanii de marketing pentru motoare de cautare

SEO face posibila listarea organica a motoarelor de cautare

Tineti seama de faptul ca, potrivit statisticilor:

85% din trafic (vizitatori) vin din cele trei motoare de cautare principale: Google, Yahoo si MSN!

Aproximativ 75% dintre vizitatori provin din primele 10 liste din rezultatele motoarelor de cautare

Mai putin de 20% dintre vizitatori provin din urmatoarele 10 liste din rezultatele motoarelor de cautare

Mai putin de 5% dintre vizitatori provin primele 10 liste din rezultatele motoarelor de cautare

Restul procentelor provin din listarile de dincolo de valoarea 30

Sunt 75% sanse ca unul dintre primele 10 magazine din listele rezultatelor de cautare sa primeasca cererea si sa faca o tranzactie (facand posibil ca preturile sa nu fie prohibitive)

Motoarele de cautare sunt de departe cea mai eficienta metoda de gasire de informatii. Din aceasta cauza, 100% dintre cei care folosesc internetul folosesc intr-o oarecare masura si motoarele de cautare. Tot din acest motiv toti webmasterii care spera sa aiba un trafic mare ar trebui sa isi optimizeze site-urile.

Un motor de cautare, pentru a recunoaste valoarea si relevanta unei pagini, trebuie sa primeasca interventia creatorului acelei pagini. Optimizarea buna a paginilor dumneavoastra, meniat sa le faca accesibila motoarelor de cautare poate sa atraga dupa sine cresterea in topuri pe motoarele de cautare, a traficului, dar si potentiale castiguri materiale prin intermediul site-ului dumneavoastra… Iata importanta paginii de metodologie SEO.