%

Redesign site

Siteul dumneavoastra are un aer demodat sau neprofesionist? Designerul dumneavoastra a omis faptul ca un site trebuie sa fie optimizat pentru a aparea pe motoarele de cautare? Este codul sursa al siteului dumneavoastra de calitate inferioara sau ineficient, facand ca siteul sa se incarce incet, sau pur si simplu doriti ca siteul sa fie dinamic, administrandu-se cu ajutorul unui CMS, pentru a putea sa il actualizati? Indiferent de motivul redesignului, echipa Web Architecture va poate ajuta.

Membrii echipei Web Architecture sunt specialisti in redesign de CSS. Putem reface siteul reducandu-i dimensiunea pentru o incarcare mai usoara. Oferim servicii de redesign pentru toate afacerile si domeniile de activitate din tara.

Alegand acest serviciu, puteti economisi bani mai mult decat in cazul unui design complet nou. In majoritatea cazurilor, refacerea designului este de preferat daca aveti deja un site cu un PageRank .

Aveti, deja, un site care este depasit sau care nu aduce rezultatele dorite? Credeti ca refacerea sau redesignul siteului este utila? Contactati-ne acum si, impreuna, putem duce siteul dumneavoastra la un nivel superior, prin curatarea codului sursa, folosind layere CSS, acolo unde este cazul, adaugand formulare interactive, baze de date, design multimedia si multe altele.

Care este diferenta dintre redesign de site si optimizare seo?

Optimizarea seo este, in principiu, redesign de site fara imbunatatiri la functionalitatile siteului. Un proiect SEO tinde sa implice toata munca redesignului de site, insa aspectul si functionalitatea siteului raman la fel. Cand echipa de design reface siteul, include toate aspectele SEO, dar ne asiguram ca siteul este usor de navigat, dar, totodata, complex in functionalitati.

Putem reface si siteuri dinamice, care va permit chiar dumneavoastra sa actualizati paginile de site, astfel incat informatia si continutul sa fie actuale. Redesignul este eficient in 99% din cazuri si va amortizeaza investitia in termen 3-6 luni https://jogoscasinoonline.eu/.